Tähän mennessä on siis saatu aikaan paitsi sunnitelmat itse hankkeesta, niin myös ulkoasut tulevia kotisivuja varten sisältösuunnitelmineen. Tyytyväinen olen ainakin lopputulokseen, sivumme erosivat paljonkin kahdesta muusta samalle yritykselle sivuja tehneestä ryhmästä. Sivumme edustavat hyvin pitkälti juuri sellaista selkeyttä, joka oli mielessäni kun vierailimme Matti Ryhäsen verhoomossa kuulemassa hänen omia näkemyksiään. Lisäksi olen löytänyt tulevaa kuvagalleriaa varten  muutaman hyvän idean sekä apuvälineen näiden toteutusta varten.

Toistaiseksi olenkin ollut tyytymätön vain ryhmän osallistumiseen ja työpanokseen. Mainitsematta nimiä, on yhden ryhmäläisemme kohdalla poissaolo vielä sallittavaa, hän sentään on tiedottanut siitä itse ja samalla hänellä on omat syynsä. Kaikki eivät kuitenkaan tee niin, vaan ikäänkuin sanelevat omia ehtojaan, menevät ja tulevat milloin vain itse haluavat. Juuri tällaista on ilmennyt meidänkin tiimissä, lähes ennustamallani tavalla.

Saamastamme palautteesta olen kuitenkin ollut enimmäkseen tyytyväinen. Asiakas näytti pitävän tekemästämme ulkoasusta, muutamaa kohtaa lukuunottamatta. Kohdat joihin meidän haluttiin tekevän muutos, olivat joissain määrin epäselviä. Ikäänkuin asiakkaalle ei olisi täysin selvää itsellekään millaisen lopputuloksen hän oikeastaan haluaa. Toisaalta muutoksia vaativat kohdat olivat suhteellisen pieniä, eikä lopputulos tulisi näinollen kokonaisuudessa muuttumaan kovinkaan paljon.